HASI SEBÉSZET

FLEXIBILIS ENDOSCOPIA

ÉRSEBÉSZET

LAPAROSZKÓPOS SEBÉSZET

 

 

 

Telefonos bejelentkezés ambuláns vizsgálatra

Hétfőtől péntekig 8:00.-14:00 óra között a 458-4619 vagy 458-4620-as telefonszámon lehet bejelentkezni.  

Kérjük jelezze, ha az előre egyeztetett időpontban mégsem tud megjelenni rendelésünkön!

 

Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az országos és kórházi járványügyi intézkedésekkel összhangban a sürgősségi és daganatos megbetegedés esetén végzendő, illetve tartós egészségkárosodást megelőző műtéti bevatkozások elvégzését illetve járóbeteg ellátást tudjuk jelenleg biztosítani.

Sebészeti szakrendelésünk rendelkezésre áll, kérjük törekedjenek a legszükségesebb esetben felkeresni minket szakvizsgálat vagy kontroll céljából. Érsebészeti és proktológiai szakvizsgálatra jelentkezés: +36-1-458-4619.

A betegek kórházba érkezése gyalogosan a főportán keresztül, gépkocsival a Diósárok felől a 8-as kapun keresztül történhet. A portákon történő belépéskor munkatársunk hőmérséklet mérést végez, azt rögzíti a járványügyi kérdőíven, amely további 3 rövid kérdést tartalmaz. Amennyiben a hőmérséklet 37.0 vagy magasabb, illetve a kérdőíven szereplő tünetekből legalább egyet észlel, úgy COVID-gyanús esetként a portáról az Orthopedia Osztályon kialakított COVID-ambulancia e célból elkülönített vizsgálójába irányítja a beléptetést végző munkatárs. Egyéb esetben az illetékes szakrendelésre irányítják a betegeket.

A vizsgálatra érkező betegeink a Sebészeti Osztály (2. épület) bejáratnál elvégzett testhőmérséklet mérést, kérdőív kitöltését követően, megfelelő védőeszközben (védőmaszk) mehetnek a rendelésre. Amennyiben betegünknek nincs védőeszköze, ezt Intézetünk biztosítja. Kizárólag a névvel ellátott és kitöltött járványügyi kérdőívvel tud jelentkezni a szakrendelésre, így kérjük, azt őrizze meg!

A telefonon kapott időpontban pontosan kell megjelenni, a váróban a torlódás elkerülése érdekében. Megfelelő időt biztosítunk betegeink vizsgálatára, ezért óránként legfeljebb négy beteget fogadunk, ezzel elkerülve a váróteremben kialakuló esetleges torlódást. A váróhelyen a betegek egymástól legalább 1.5 méter távolságot tartsanak. A rendelőkben folyamatos fertőtlenítőszeres takarítást végeznek, a dolgozók vírusölő kézfertőtlenítőt, szükség szerint védőfelszerelést használnak.

Dr. Lukovich Péter

Osztályvezető Főorvos

 

 

Háziorvosok és rendelők

Ellátási terület:  Budapest I.ker., Budapest II.ker., Budapest XII.ker., Budajenő, Budakeszi, Gyermely, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Szomor, Telki,  Tök, Zsámbék

Területen kívüli betegeket is ellátunk!

Várólistás műtétek

VÁRAKOZÁSI IDŐ VÁRÓLISTÁS MŰTÉTEKRE

 

LAPAROSZKÓPOS EPEMŰTÉT:   3-4 hét

HASFALI- ÉS LÁGYÉKSÉRV MŰTÉT:   3-4 hét