HASI SEBÉSZET

FLEXIBILIS ENDOSCOPIA

ÉRSEBÉSZET

LAPAROSZKÓPOS SEBÉSZET

 

 

 

Telefonos bejelentkezés ambuláns vizsgálatra

Hétfőtől péntekig 8:00.-14:00 óra között a 458-4619 vagy 458-4620-as telefonszámon lehet bejelentkezni.  

Kérjük jelezze, ha az előre egyeztetett időpontban mégsem tud megjelenni rendelésünkön!

Emlősebészet

Tisztelt Hölgyem!

A Szent János Kórház jelenleg az emlő betegek teljeskörű ellátására nyílik lehetőség, ami magába foglalja a panaszmentes betegek komplex emlőszűrő vizsgálatától az onkológiai konzíliumon át a műtéti – szükség esetén plasztikai sebészeti - ellátásig.

Azáltal, hogy egy intézményben történik ellátása, lehetőséget teremtettünk arra,  van arra, hogy a szűrővizsgálattól az onkológiai kezelésig kevesebb mint 3 hét teljen el, ami a tumor kezelése szempontjából kiemelt fontosságú. 

Amennyiben önnek kezelést igénylő elmőelváltozása van, a kórházban teljes körű kivizsgálásra van lehetőség (mammográfia, emlő UH, és ha szükséges, sejtszintű (citológiai), ill. szövettani szintű vizsgálatok történnek).

Utóbbiakra akkor van szükség, ha  „gyanús” elváltozást észlelünk. Ilyenkor a  pontos lokalizációt követően az elváltozásból citológiai, ill. szövettani vizsgálatra mintát veszünk.

A szövettani leletével még azon a héten ún. tumoros megbetegedésekkel foglalkozó orvoscsoport (Onkoteam) – mely radiológusból, onkológusból, sugárterapeutából, patológusból és sebészből áll –, közös véleményt formál, ahol Önnek személyesen konzultáció útján van lehetősége állapotának pontos megismerésére, a kezelési lehetőségek egyeztetésére.

Műtét esetén Sebészeti Osztályunkon nagy tapasztalattal bíró sebészek, ill. plasztikai sebészek végzik a műtéteket, így amennyiben  az eltávolított emlőállomány pótlása szükséges, sebészeink ezen beavatkozásokat is el tudják – akár az tumor műtéttel egy időben – végezni.

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!