HASI SEBÉSZET

FLEXIBILIS ENDOSCOPIA

ÉRSEBÉSZET

LAPAROSZKÓPOS SEBÉSZET

 

 

 

Telefonos bejelentkezés ambuláns vizsgálatra

Hétfőtől péntekig 8:00.-14:00 óra között a 458-4619 vagy 458-4620-as telefonszámon lehet bejelentkezni.  

Kérjük jelezze, ha az előre egyeztetett időpontban mégsem tud megjelenni rendelésünkön!

ILCO CLUB MŰKÖDÉSE

Az ILCO szó rövidítés jelentése az ILEOSTOMA, COLOSTOMA (vagyis vékonybél és vastagbél vendégnyílás) szavakból ered, a klubba olyan betegek járnak, akik stomával élnek. 

A János Kórház Sebészeti Osztályán 1990-óta működik ILCO Klub, s működése azóta is folyamatos. A klub pontos megnevezése: " Szent János Kórház ILCO Klub", s a taggyűlések a Sebészeti osztály könyvtárában vannak.

A klub tagja a Magyar ILCO Szövetségnek, emellett kiemelt közhasznú társaság, így lehetőség van témogatására az adó 1 %-val. Ez fontos a klub fenntartása szempontjából, mivel ez az egyik legfontosabb bevételi forrása.

2020 évi köszöntő 

A jól sikerült Karácsonyi , és egyben évzáró ünnepség a család körében eltöltött Ünnepek után új lendülettel kezdjük a 2020-as évet.

Megkezdtük a felkészülést Klubunk 30. születésnapi megemlékezésére. Igyekszünk a régi orvos-támogatókat, régi klubvezetőt felkeresni és meghívni.

Régi klubtagjaink mellett a más városrészekből, más kórházak sebészetén operált sorstársakat is szívesen látjuk, annál is inkább, mert több klub megszűnt.

A sebészeti osztályunk gyakorlatában továbbra is rendszeresen kényszerülünk stoma képzésre. Igyekszünk a műtét előtt megfelelő tájékoztatást nyújtani, lehetőség szerint a régi tapasztalt klubtagok bevonásával részben szakmai, részben lelki segítséget nyújtani.

Az idei évi munkaterv elkészült, remélhetőleg minden tagunk számára jó lehetőségeket, érdekes kirándulásokat ,hangulatos társasági programokat szervezünk .

A napi gyakorlatban felmerülő egészségügyi kérdéseket továbbra is folyamatosan megoldjuk. Klub -támogató orvosunk , és stoma therapiás nővérünk az osztályon bármikor rendelkezésre áll.

A klub orvos vezetője az osztályon sebészként dolgozó  dr. Berki István főorvos.