HASI SEBÉSZET

FLEXIBILIS ENDOSCOPIA

ÉRSEBÉSZET

LAPAROSZKÓPOS SEBÉSZET

 

 

 

Telefonos bejelentkezés ambuláns vizsgálatra

Hétfőtől péntekig 8:00.-14:00 óra között a 458-4619 vagy 458-4620-as telefonszámon lehet bejelentkezni.  

Kérjük jelezze, ha az előre egyeztetett időpontban mégsem tud megjelenni rendelésünkön!

UH vizsgálat

2020 márciusa óta a sebészeti osztályon is üzemeltetünk egy saját ultrahangos gépet. Célunk, hogy a sürgősségi és választott időpontban történő betegellátás mínőségét javítsuk az épületben elérhető ultrahangos készülék alkalmazásával. Szeretnénk a betegek számára kényelmesebbé, és gyorsan elérhetővé tenni a vizsgálatot.

Mindezeken túl biztosítani tudjuk a műtét alatt is (intraoperatív) elvégezhető ultrahang lehetőségét is. Ennek különösen a máj sebészet esetén van jelentősége, ma már laparoscopos májműtétek során is tudunk ultrahangos vizsgálatot végezni. További fejlemény, hogy immáron ultrahang vezérelt eszközös beavatkozásokat (pl. csapolások, mintavételek, stb.) is rendszeresen végzünk osztályunkon.

Ezzel párhuzamosan has és kismedence, a végtagi- és nyaki-lágyrész, illetve alsó végtagi artériás és vénás Doppler ultrahang vizsgálatot a kórház Radiológiai Diagnosztikai Osztálya végzi. Sürgősségi vizsgálatra minden nap 0-24 óráig van lehetőség, tervezett vizsgálatokhoz szakorvosi kérés és előjegyzés szükséges.